Prosmt Elektronik

Anasayfa > Haberler > Yamaha Dünya Robot Teknisyenleri Yarışması’nda Avrupa’yı ProSMT Temsil Etti.
haber33

Hamamatsu, Japonya – Pro SMT Elektronik, 8-9 Kasım 2018 tarihleri arasında, Yamaha Motor firmasının Robotik Bölümü tarafından düzenlenen Dünya Robot Teknisyenleri Yarışması’nda İtalya ile birlikte Avrupa’yı temsil etti. Yarışmada Yamaha Motor Avrupa tarafından mükemmel servis sağlayıcı olarak seçilen ProSMT Elektronik ve Mancini Enterprise ile birlikte Avrupa adına yarışmaya katıldı.

haber3foto1

Yamaha Motor Robotics Operations Müdürü Fujii Kazuki yarışmanın amacını dile getirirken, “Organizasyonlar arası motivasyonu sağlamlaştırmak ve teknisyen beceri seviyelerini ölçmek için dünyanın en iyi mühendisinin kim olduğuna karar veren bir yarışma düzenlemeye karar verdiklerini” açıklamıştı. Buna göre Asya, Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya ve diğer Yamaha organizasyonları kendi distribütörleri arasında Mükemmel Hizmet Sağlayıcı firmaları belirledi. Yamaha Motor Avrupa (YME) tarafından, Avrupa’da Mükemmel Hizmet Sağlayıcı olarak seçilen ProSMT Elektronik yarışmaya katılmaya hak kazandı. Pro SMT Elektronik firmasını temsilen yarışmaya Servis Müdürü Yasin Nuri Orhan katıldı.

ProSMT Servis Müdürü Yasin Nuri Orhan “Pro SMT Elektronik firmasının 10 kişilik donanımlı, yetişmiş servis destek ekibiyle, Türkiye, Afrika, Balkanlar ve Arabistan yarımadasında kurulum, eğitim ve bakım servis desteği verdiklerini ve Yamaha Avrupa tarafından Mükemmel Hizmet Sağlayıcı firma seçilmelerinin gurur verici olduğunu” söyledi. 

haber3foto2
Yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamalı yarışmada katılımcılar kendilerine verilen problemleri hem çözüp hem de Yamaha Motor CRM sistemine kusursuz bir şekilde kayıt ederek raporlamasını sağladılar. Yarışmada Yamaha’nın en çok satan SMD dizgi makine modellerinden YS12 / YSM10 / YSM20 / G5S / S20 / M20 makineleri ile ilgili yazılı sınav yapıldı ve yapay olarak oluşturulmuş teknik servis arızalarının çözülmesi istendi.
 
İngilizce, Japonca ve Çince dillerinde düzenlenen yarışmada birinciliği ve üçüncülüğü Japonya Yamaha distribütörleri paylaşırken ikinciliği ABD kazandı.

Akıllı Fabrikayla Nasıl Çalışılır?

Yamaha’dan ProSMT’ye Özel Başarı Ödülü

Yamaha SMT Bölümü 2024 yıllık toplantısında distribütör ağına enerji veriyor