Prosmt Elektronik

Anasayfa > Haberler > BTU International, Gelişmiş Termal Işleme Için 30. Ödülünü Kazandı.
haber11foto1

BTU International, PYRAMAX ™ ZeroTurn Dual Chamber sistemi için Lehimleme Sistemleri – Hacim Lehimleme Sistemleri (Reflow Lehimleme Ekipmanları) kategorisinde 2017 EM Asya İnovasyon Ödülünü aldığını açıkladı. Ödül, NEPCON Çin’de düzenlenen Şangay Dünya Fuar Sergi ve Kongre Merkezi’nde 26 Nisan 2017 tarihli bir törenle şirkete sunuldu. 

BTU genel müdürü Peter Tallian, “Küresel ekibimizin en yenilikçi, yüksek performanslı reflow fırınları üretmek için tanınmaya devam etmesinden gurur duyuyoruz” dedi. “ZeroTurn, PYRAMAX platformuna uyan bir üründür; işlem performansından ödün vermeksizin profil değiştirme süresini ortadan kaldırır.”

ZeroTurn çift bölmeli tasarımı PYRAMAX’ın bilinen proses kontrolünü korurken proses değiştirme süresini ortadan kaldırır. ZeroTurn, ürün karışımıyla uğraşmak zorunda olan yüksek hacimli üreticilerin daha az kesintiyle uğraşması demektir – tüm hattan daha yüksek üretkenlik sağlamaktadır. Bu çift odacıklı tasarım, iki sıcaklığı, kayış hızını ve statik basınç konveksiyon oran kontrolleri ile gerçekten iki prosesi izole eder. Kurşunsuz ve kurşunlu prosesler, her iki haznede de pano içi termal homojenliği etkilemeden yan yana sıcaklıkta olabilir.

2006 yılında kurulan EM Asya Yenilik Ödülleri programı, şirketleri en yüksek standartlara ulaşmaya ve sektörü ileri götürmeye teşvik eden Asya elektronik sektöründeki mükemmellikleri tanımaya ve kutlamaya çabalıyor.

Akıllı Fabrikayla Nasıl Çalışılır?

Yamaha’dan ProSMT’ye Özel Başarı Ödülü

Yamaha SMT Bölümü 2024 yıllık toplantısında distribütör ağına enerji veriyor