Prosmt Elektronik

Anasayfa > Haberler > YAMAHA IM Yeni Hamamatsu Yamaha IM Tesisi Hazır
haber12foto1

Yamaha Motor Co Ltd, IM İş Birimi için yeni Hamamatsu IM Bankası’nı (Toyooka-cho, Kita-ku, Hamamatsu, Shizuoka Bölgesi’nde) inşaatını tamamladığını açıkladı. Yüzey makinaları ve endüstriyel robotlar. IM Business Unit’in önceki üç büro ve fabrikasını * işletme ölçeğini genişletmek için tek bir tesise dönüştürmek amacıyla Nisan 2015’ten beri yapım aşamasındadır ve bugün tamamlanması için bir tören düzenlenmiştir. Yeni tesisin amacı, 60.0 milyar Japon Yeni net satışların orta vadeli yönetim planında ortaya konan hedeflere ve% 20’lik bir işletme geliri oranına ulaşmaktır.
Yamaha Motor Başkanı ve Temsilci Müdürü Hiroyuki Yanagi, Araç ve Çözüm Operasyonlarının Genel Müdürü ve Genel Müdürü Toshizumi Kato, İM İş Birimi Hiroyuki Ota’nın Genel Müdürü ve yaklaşık 200 konuk geleneksel bir Şinto töreninin yapıldığı törene katıldı Tesisin güvenliği için dualar sunulup ve ardından kurdele kesme töreni yapıldı. 

haber12foto2

IM İş Birimi, Yamaha Motor’un entegre geliştirme, üretim ve satış operasyonları ile hızlı yönetim avantajlarını ve otomotiv, beyaz eşya ve LED, cep telefonu ve elektronik imalatını içeren satış kanallarını genişleterek yüksek karlılık sağlayan bir iş modeli (EMS) kurmaya çalışıyor. Yamaha Motor’un endüstrideki lider üreticisi olan yüzey ölçüm cihazları, dünyanın en hızlı montaj hızlarına ve ayrıca Yamaha’nın eşsiz “1 kafalı çözüm” sayesinde kendi kategorilerinde geniş bir yelpazede komponent ve kartlarıyla uyumludurlar “Konsepti ve genel amaçlı yüzey mounter (SMT) segmentinde en üst payı elinde tutuyorlar. Yamaha, yüzey montaj (Surface Mounting) teknolojisi için tam donanım serisi bir ürün üreticisi ve daha yüksek toplam hat verimliliği ve kalitesini sunmamızı sağlayan,printer, dispenser ve denetim (inspection) sistemleri gibi çevre birimleri de mevcuttur.

Ayrıca Yamaha, tek eksenli, Kartezyen, SCARA ve mafsallı robotlardan görüntü işleme sistemlerine ve Lineer Konveyör Modüllerine kadar, endüstriyel otomasyon için tasarlanmış endüstri robotları ve çevresel ekipmanların kapsamlı bir serisini sunuyor.

2016 yılında, üretim tesislerinin karşı karşıya olduğu engelleri hızla gidermek, hatlarına karmaşıklık, çeşitlilik ve hız eklemek ve yatırımın geri dönüşünü en üst düzeye çıkarmak için 2016 yılında “Gelişmiş Robotik Otomasyon Platformu” geliştirildi.

Akıllı Fabrikayla Nasıl Çalışılır?

Yamaha’dan ProSMT’ye Özel Başarı Ödülü

Yamaha SMT Bölümü 2024 yıllık toplantısında distribütör ağına enerji veriyor