Prosmt Elektronik

Anasayfa > Haberler > Yamaha, SMT Distribütör Toplantısında Yeni Dijital Girişimleri Tanıttı
yamaha-2020-distributor-odulleri

ProSMT’ye 2020 En Değerli Distirbütör Ödülü

Neus, Almanya – Yamaha Motor Robotics SMT bölümü, 2021 için yıllık Avrupa distribütör toplantısını çevrimiçi gerçekleştirdi. Bölgedeki konumlardan gelen ortaklarla birlikte yeni etkinlikler ve tanıdık içerik bir araya geldi.

Yamaha Motor Europe IM Business Genel Satış Müdürü Bay Daisuke Yoshihara, geçen yılın alışılmadık derecede zor koşullarında gösterdiği dayanıklılığı övdü. “Ortaklarımız, durumu idare etmek ve müşterilerle doğru şekilde ilgilenilmesini ve tüm süreç boyunca desteklenmesini sağlamak için iyi adapte oldular” yorumunu yaptı. “Birlikte, önümüzdeki ayların zorluklarına ve gelecekte beklediğimiz fırsatlara hazırız.”
Çevrimiçi platformdan yararlanan Yamaha Motor Europe N.V CEO’su, robotik bölümünün Yamaha’nın Avrupa’daki performansı açısından değerini ifade etmek için Hollanda’dan toplantıya katıldı.

Etkileşimli etkinlik, misafirlerin yeni Yamaha yüzey montaj SMD devre kartı ekipmanlarını ve 2021 için satış hattındaki güncellemeleri önizlemelerini sağladı. Yamaha ekibi ayrıca markanın profilini yükseltmeye devam etmek için yeni dijital pazarlama girişimleri başlattı ve yeni Yamaha Sanal Showroom’u sundu. Almanya, Neuss’taki Yamaha Demo Merkezi’nden canlı olarak çevrimiçi eğitim ve pratik gösterilere ek olarak Yamaha, distribütörleri en yeni ekipman yetenekleriyle hızlandırmak için yıl boyunca bir dizi web semineri sunacak.

Ortaklar ayrıca, yedek parçaları istedikleri zaman doğrudan Yamaha’dan sipariş etmelerine olanak tanıyacak ve böylece müşterilerin ekipmanlarının onarım ve servis işlemlerini büyük ölçüde hızlandıracak, yakında çıkacak bir çevrimiçi yenilikten haberdar oldular.
 

ProSMT’ye 2020 En Değerli Distirbütör Ödülü

Yamaha’dan Daisuke Yoshihara ve Operasyon Müdürü Thomas Metz, Türkiye, Suudi Arabistan ve Ukrayna distribütörü Pro SMT’yi En Değerli Distribütörü Ödülüyle ödüllendirerek yıllık distribütör ödüllerini sunarak sona erdi.
Renex, Polonya ve Balkanlar’daki performansıyla En İyi Hizmet Sağlayıcı Ödülü’nü aldı.
Yamaha’nın İrlanda distribütörü olan Prime Option, arka arkaya ikinci yılda en başarılı distribütör olmak için satış hedefini% 400 aşarak Özel Başarı Ödülü aldı.

Yamaha Robotik SMT Bölümü Hakkında

Yamaha Yüzey Montaj Teknolojisi (SMT) Bölümü, Yamaha Motor Corporation’daki Yamaha Motor Robotik İş Biriminin alt bölümüdür.

Yamaha yüzeye montaj ekipmanı, devre kartlarına monte edilen daha küçük ve çeşitli elektrikli / elektronik parçalara yönelik eğilime ayak uydurmalarını sağlayan “modül konsepti” ile pazarda büyük beğeni toplamaktadır.

Yamaha SMT Bölümü, yüzeye montaj sektöründe tasarım ve mühendislik, imalat, satış ve servisin tek bir kapsamlı sistemde yürütülmesini sağlayan güçlü bir iş yarattı. Ayrıca, krem lehim baskı printerleri, 3D lehim pastası kontrolü, 3D PCB inceleme makineleri, flip çip hibrit yerleştiriciler, dağıtıcılar ve akıllı SMD depolama sistemi. Bu ürün yelpazesi, Yamaha SMT Bölümünün elektrikli / elektronik parça montajı için eksiksiz bir makine serisi sunmasına ve günümüz üreticilerinin çeşitlendirilmiş ihtiyaçlarını karşılamak için optimum üretim hattı makyajı önermesine olanak tanır.

Yamaha SMT Bölümü, Japonya, Çin, Güneydoğu Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika’da satış ve servis ofislerine sahiptir ve müşteriler için sınıfının en iyisi yerinde satış ve servis desteğini koruyacak gerçekten küresel bir satış ve servis ağı sağlar.

Akıllı Fabrikayla Nasıl Çalışılır?

Yamaha’dan ProSMT’ye Özel Başarı Ödülü

Yamaha SMT Bölümü 2024 yıllık toplantısında distribütör ağına enerji veriyor