Prosmt Elektronik

Anasayfa > Haberler > Yamaha, Tech Grand Prix yarışmasıyla en iyi müşteri desteğinin altını çizdi
Yamaha, Tech Grand Prix yarışmasıyla en iyi müşteri desteğinin altını çizdi

PROSMT SERVİSTE DÜNYA DÖRDÜNCÜSÜ AYNI ZAMANDA AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

Teknik Servis Mühendisimiz Gökhan Asan Yamaha Grand Prix yarışmasında yüzlerce kişi içinden Dünya Dördüncüsü aynı zamanda Avrupa İkincisi oldu. Yamaha Motor Robotics’in küresel dağıtım ağındaki en iyi müşteri destek mühendislerini tanıma arayışı, bu yıl World SMT engineer Grand Prix 2021’de yeniden başladı. 13 ülkeden 91 mühendis tarafından “Kabul Edilen Meydan Okuma” bilgi ve beceri testi, Japonya’daki YMC merkezinden çevrimiçi olarak düzenlenen şampiyona finalinde doruğa ulaştı.
Dünya Dördüncüsü
Yarışmacılar arasında Avrupa bölgesinden sekiz mühendis vardı. Rusya’dan AssemRus ve Universalpribor, Türkiye’den ProSMT ve Polonya, Romanya, Sırbistan ve Slovenya distribütörü Renex firmalarını temsil eden mühendisler, SMD üretim hattı PCB verileri oluşturma, programlama, sorun giderme analizi ve uzaktan makine desteği gibi bir dizi testte uzmanlıklarını sergilediler.

Renex’ten Pawel Malinowski, Müşteri Desteği için özel ödülü kazandı ve genel olarak üçüncü sırayı alarak resmi bir Yamaha ödülü olan iPad mini kazandı. Avrupa ağı için övgüleri artıran Pro SMT’den Gökhan Asan dördüncü oldu. Yamaha Motor Robotics Europe, şık bir ceket sunarak Pawel’in koleksiyonuna eklendi. Yeni görünümünü sergileyen Pawel, rekabetten ne kadar keyif aldığını ve Avrupa’daki müşterilerin – ve özellikle Renex’in müşterilerinin – güvenebilecekleri mükemmel desteği vurgulama fırsatından ne kadar keyif aldığını anlattı.

Yamaha Teknik Servis Yarışmasında Avrupa İkincisi Olduk

Yamaha, Tech Grand Prix yarışmasıyla en iyi müşteri desteğinin altını çizdi

Her iki mühendisi de tebrik eden Yamaha Motor Robotics Europe Genel Müdürü Ralf Keller, “Onların olağanüstü performansları ağımızdaki mükemmelliği gözler önüne seriyor ve gelecek yıl Avrupa’nın dört bir yanından acentelerimizin mühendislerinin daha da fazlasının bu mücadeleyi üstlendiğini görmek için sabırsızlanıyorum. ”

World SMT Engineer Grand Prix, Yamaha Motor Robotics küresel ağındaki enerjiyi çekim alanına alıyor ve bilgili, kendini işine adamış, eğitimli ve azimli mühendislerden dünya çapındaki müşterilere sunulan desteği vurguluyor. 2021’de ikinci kez düzenlenen yarışma gelecek yıl tekrarlanacak ve Yamaha Motor Robotics distribütörleri ve temsilcilerinden tüm mühendislere açık. Giriş için kayıtların Eylül 2022’de başlaması planlanıyor.
Yamaha Motor Robotics Europe hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://smt.yamaha-motor-im.de adresini ziyaret edin.

Yamaha Robotics SMT Bölümü Hakkında

Yamaha Yüzey Montaj Teknolojisi (SMT) Bölümü, Yamaha Motor Corporation’daki Yamaha Motor Robotik İş Biriminin bir alt bölümüdür. Yamaha yüzeye montaj ekipmanı, devre kartlarına monte edilen daha küçük ve daha çeşitli elektrikli/elektronik parçalara yönelik eğilime ayak uydurmalarını sağlayan “modül konsepti” ile piyasada oldukça beğenilmektedir.

Yamaha SMT Bölümü, yüzeye montaj endüstrisinde tasarım ve mühendislik, üretim, satış ve servisin tek bir kapsamlı sistemde yürütülmesini sağlayan güçlü bir iş yaratmıştır. Ayrıca Şirket, lehim pastası yazıcıları, 3B lehim pastası denetimi, 3B PCB denetim makineleri, flip chip hibrit montaj makineleri, dispenser dağıtıcılar ve dağıtıcılar geliştirmek için servo motor kontrolü ve görüntü (kamera) sistemleri için görüntü tanıma teknolojisi alanlarında temel teknolojilerini kullanmıştır. akıllı SMD depolama sistemi. Bu, Yamaha SMT Bölümünün elektrikli/elektronik parça montajı için eksiksiz bir makine serisi sunmasına ve günümüz üreticilerinin çeşitlenen ihtiyaçlarına cevap vermek için optimum üretim hattı makyajı önermesine olanak tanır.

Yamaha SMT Bölümü’nün Japonya, Çin, Güneydoğu Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki satış ve servis ofisleri, müşteriler için sınıfının en iyisi yerinde satış ve servis desteği sağlayacak gerçek anlamda küresel bir satış ve servis ağı sağlar.

Akıllı Fabrika Nasıl Çalışılır?

Yamaha’dan ProSMT’ye Özel Başarı Ödülü

Yamaha SMT Bölümü 2024 yıllık toplantısında distribütör ağına enerji veriyor